Kvargplättar
Perfekta mellanmålet eller efterrätten. Servera med apelsiner och honung.

Ingredienser
| 300g | Mjölkkvarg |
| 2dl | Mjölk |
| 4st | Ägg |
| 3-4dl | Vetemjöl |
| 2dl | Socker |
| 2tsk | Vaniljsocker |
| Smör till stekning |
Portioner
Kategorier
| Maträtt | Efterrätter Plockmat Salta bakverk Mellanmål |
| Svårighetsgrad | Enkelt |
| Tillredningstid | 30-60 min |
| Tillagningssätt | Stekt |
Gör så här:
- Blanda mjölkkvargen, mjölk och ägg i en skål.
- Tillsätt socker, vaniljsocker och vetemjöl.
- Blanda jämt.
- Stek i smör till att de är gyllenbruna på bådasidorna.
Nya idéer. Nya smaker. Recepten du inte vill missa.
Upptäck smaker som överraskar - Vegetariska recept och säsongstips som gör matlagningen roligare. Två gånger i månaden, direkt till din inbox.
Se på flera recept
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.







