Kasvisreseptit

Glacerad ananas

Glacerad ananas med mascarponeskum.
(0)
Tulosta
Glacerad ananas
1Ananas, stor
1,5dlsocker
Saften av 1 citron
0,5Kanel
0,5Vaniljpulver
Marscarponeskum
2dlVispgrädde
200gMascarpone
2Kokossocker
Skal av 1/2 citron
  1. Glacerad ananas
  2. Skala ananasen och skär i 8 skivor.
  3. Koka upp socker, citronsaften, kanel och vaniljpulver.
  4. Låt svalna något.
  5. Pensla ananasskivorna med sockerglacen.
  6. Grilljera i 250 gradig ugn 12-15 minuter eller tills ananasen fått en gyllenbrun yta.
  7. Servera med mascarponeskum samt färska bär.
  8. Mascarponeskum
  9. Vispa grädden till hårt skum.
  10. Blanda i mascarpone, kokossocker och citronskalet.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.