Kasvisreseptit

Belugalinssallad

Belugalinserna är inte bara näringsrika utan riktigt goda då kom kokas i rikligt saltat vatten eller till och med i en buljong! Gör gärna Belugalinssallad på fina inhemska körsbärstomater, gurkor och babyspenat!
(0)
(1517)
Tulosta
1dlBeluga linser
0,5stNärpes Grönsakers gurka
1askNärpes Grönsakers körsbärstomat
50gFärsk baby spenat
70gCashewnötter
1mskRypsolja
Olivolja
Flingsalt
  1. Skölj linserna med omsorg, koka i rikligt saltat vatten ca 20 minuter.
  2. Skölj av med kallt vatten.
  3. Skär under tiden gurkan i passliga bitar, halvera körsbärstomaterna.
  4. Rosta cashewnötterna i en stekpanna tillsammans med rypsoljan.
  5. Låt svalna.
  6. Varva tvättad babyspenat, linserna, grönsakerna och cashewnötterna på ett stort fat, ringla över en god olivolja och strö på lite flingsalt.
  7. Servera som sidosallad till en matigare rätt, eller ät som sådan tillsammans med ett gott bröd.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Jaa Pinterestissäi
Jaa Whatsappissa
Jaa sähköpostilla
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.