Kasvisreseptit

Broccoli-spenatrisotto

Smakrik och enkel grönsaktsmat
(0)
Tulosta
1stRödlök
1brkOlja
3dlRis
1stCitron
8dlGrönsaksfond
400gBroccoli
1påseFryst spenat
1klickSmör
100gRiven Emmental
Vitpeppar
  1. Koka grönsaksfonden klar.
  2. Hacka lök och fräs i olja.
  3. Tillsätt riset och fräs en stund.
  4. Pressa citronsaften och lägg i en kastrull.
  5. Tillsätt en skopa grönsaksfond i riset, rör om och låt dra i sig.
  6. Tillsätt en skopa med fond i taget och låt riset dra i sig vätskan.
  7. Riset är klart på ca 20-30 minuter beroende på riset.
  8. Skär broccolin.
  9. Lägg till den frysta spenaten och broccolin i kastrullen.
  10. Då spenaten tinat tillsätt resten av ingredienserna.
HR
:Henna Rinta-Kiikka
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.