Kasvisreseptit

Butternut-kurpitsaletut

Butternut-kurpitsan maku on makea ja pähkinäinen, siksi se sopii mainiosti lettuihin.
(0)
(348)
Ingredienser
Tulosta
500gButternutpumpa
2dlVatten
1dlVispgrädde
Taikina:
4stÄgg
Taikina
2dlMjölk
Taikina:
2dlJästbrödsvetemjöl
1dlMandelmjöl
2mskSmör till stekning
Portioner
Kategorier
Maträtt
Efterrätter
Mellanmål
Säsong
Vardagsmat
Fest
Sommar
Skördetid
Svårighetsgrad
Lite krävande
Tillredningstid
Mindre än 30 min
Tillagningssätt
Stekt
Gör så här:
  1. Kuori ja poista kurpitsasta siemenet.
  2. Leikkaa kurpitsa pieniksi paloiksi ja anna kiehua kannen alla veden ja kerman kanssa n. 10 minuuttia.
  3. Käytä tehosekoitinta ja aja sileäksi pureeksi, siirrä sivuun ja anna viiletä.
  4. Sekoita kaikki taikinan ainekset paksuksi taikinaksi. Taikina riittää n. 10-12 lettuun.
  5. Sekoita sekaan viilennyt puree. Sekoita niin että taikinasta tulee sileä.
  6. Paista n. 10–12 cm kokoisia lettuja non-stick paistinpannussa. Paista letut molemmin puolin jotta ne saavat hienon värin.
  7. Älä aseta valmiit letut päällekkäin koska ne voivat olla vaikeita saada eroteltua. Tarjoile ne suoraan paistinpannusta.
  8. Lisukkeeksi voi tarjoilla kermavaahtoa ja hunajassa käänneltyjä cashewpähkinöitä.
JL
Din kock:Jens LindstedtFölj kocken
Dela
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.