Fruktpavlova
Servera med färska frukter och grädde.

Ingredienser
| 200g | Äggvitor |
| 200g | Sirosocker |
| 200g | Florsocker |
| 1st | Mango, mogen |
| 4st | Passionsfrukter, frön från dem |
| 200g | Vindruvor |
| 2dl | Vispgrädde |
Portioner
Kategorier
| Maträtt | Efterrätter |
| Specialkost | Glutenfri Laktosfri |
| Säsong | Vardagsmat Fest |
| Svårighetsgrad | Lite krävande |
| Tillredningstid | Över 60 min |
| Tillagningssätt | Blandat Ugn |
Gör så här:
- Värm ugnen till 100 grader.
- Lägg äggvitan i en ren metall skål.
- Börja skumma med en elvisp.
- Vispa till hårt skum.
- Tillsätt florsocker och vispa till hårt skum.
- Bre ut fyra runda skivor på en plåt med plåtpapper.
- Torka i ugn ca 1 timme, eller till att skivorna lossar från bakplåtspappret.
- Vispa grädden till skum.
- Servera med färska frukter och grädde.
Nya idéer. Nya smaker. Recepten du inte vill missa.
Upptäck smaker som överraskar - Vegetariska recept och säsongstips som gör matlagningen roligare. Två gånger i månaden, direkt till din inbox.
Se på flera recept
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.







