Kasvisreseptit

Fruktpavlova

Servera med färska frukter och grädde.
(0)
Tulosta
200gÄggvitor
200gSirosocker
200gFlorsocker
1stMango, mogen
4stPassionsfrukter, frön från dem
200gVindruvor
2dlVispgrädde
  1. Värm ugnen till 100 grader.
  2. Lägg äggvitan i en ren metall skål.
  3. Börja skumma med en elvisp.
  4. Vispa till hårt skum.
  5. Tillsätt florsocker och vispa till hårt skum.
  6. Bre ut fyra runda skivor på en plåt med plåtpapper.
  7. Torka i ugn ca 1 timme, eller till att skivorna lossar från bakplåtspappret.
  8. Vispa grädden till skum.
  9. Servera med färska frukter och grädde.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet.