Kasvisreseptit

Fylld spenatplätt

Har barnet kommit hem från skolan och bett om spenatplättar men de har lämnat oprövade? Nu är det dags! Detta recept till undsättning, bara att verkställa!
(3)
(792)
Ingredienser
Tulosta
4dlMjölk
50gSpenat, fryst
2dlÄgg
3dlVetemjöl
1tskSalt
1tskSocker
Olja till stekning
Till servering:
Ricottaost
Parmesanost
Närpes Grönsakers körsbärstomater
Ruccola
Portioner
Kategorier
Maträtt
Huvudrätter
Förrätter
Mellanmål
Specialkost
Laktosfri
Säsong
Vardagsmat
Kategori
Recept
Produktkategorier
Tomat
Svårighetsgrad
Snabbt och enkelt
Tillredningstid
Mindre än 30 min
Tillagningssätt
Mixat
Stekt
Kan göras på förhand
Gör så här:
  1. Mät upp mjölk, fryst spenat, ägg, vetemjöl, salt och socker i en blender.
  2. Mixa jämt.
  3. Värm en stekpanna.
  4. Tillsätt olivolja och deg i stekpannan.
  5. Stek plätten endast på en sida.
  6. Lägg på en tallrik och strö på ricottaost, parmesanost, körsbärstomater och ruccola.
Kasvisreseptit.fi
Din kock:Kasvisreseptit.fiFölj kocken
Dela
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(3)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.