Grillad frilandsgurka
Enkel och god, bra alternativ till den traditionella salladen. Passar som sådan eller som tillbehör.

Ingredienser
| 8st | Närpes Grönsakers Frilandsgurka |
| 0,5dl | Olivolja |
| 2msk | Vitvinsvinäger |
| 2tsk | Salt |
| 1msk | Socker |
| 1kruka | Bladpersilja, hackad |
Portioner
Kategorier
| Maträtt | Sallader |
| Specialkost | Glutenfri Äggfri Laktosfri Mjölkfri Vegan |
| Säsong | Vardagsmat Fest Sommar Skördetid |
| Svårighetsgrad | Snabbt och enkelt |
| Tillredningstid | Mindre än 15 min |
| Tillagningssätt | Grillat Kan göras på förhand |
Gör så här:
- Grilla gurkorna till att de har en fin yta.
- Låt svalna och skär i form enligt egen smak.
- Krydda med salt, socker, vitvinsvinäger, olivolja och hackad bladpersilja.
Nya idéer. Nya smaker. Recepten du inte vill missa.
Upptäck smaker som överraskar - Vegetariska recept och säsongstips som gör matlagningen roligare. Två gånger i månaden, direkt till din inbox.
Se på flera recept
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.







