Yrttinen tomaatti-fetasalaatti
Yrttinen tomaatti-fetasalaatti hurmaa juhlissa ja se sopii ihanasti grilliruokien kaveriksi. Täydellisten tomaattisalaattien salaisuus on aromien, sokereiden, happojen ja suolan tasapainon löytäminen.

Ingredienser
4 | Närpiön Vihanneksen tomaattia (esim. 2 tavallista ja 2 San Marzano) |
1 | Pieni punasipuli |
50g | Fetajuustoa |
1dl | Hienonnettuja yrttejä (tilli, minttu, oregano) |
3msk | Oliiviöljy |
1,5msk | Valkoviinietikka |
0,5tsk | Suolaa |
0,25tsk | Mustapippuria |
Portioner
Kategorier
Maträtt | Förrätter Tillbehör Sallader |
Specialkost | Glutenfri Äggfri |
Säsong | Vardagsmat BBQ Fest Sommar Skördetid Valborg |
Svårighetsgrad | Enkelt |
Tillredningstid | Mindre än 15 min |
Tillagningssätt | Blandat Kan göras på förhand |
Gör så här:
- Leikkaa tomaatit siivuiksi.
- Kuori punasipuli ja leikkaa se ohuiksi suikaleiksi.
- Murustele fetajuusto ja hienonna yrtit. Asettele ainekset tarjoiluvadille.
- Mittaa kastikkeen ainekset pieneen pulloon ja sekoita voimakkaasti.
- Kaada salaatin päälle juuri ennen tarjoilua.
Se på flera recept
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.