Kasvisreseptit

Hotdog

Den vegetariska gourmet-hotdogen för vilken gourmand som helst!
(0)
Tulosta
Dragonmajonnäs:
2stÄggulor
1tskDijonsenap
2tskCitronsaft
2,5dlRypsolja
0,5krukaFärsk dragon
1,5tskTorkad dragon
Salt
Vitpeppar
Grillade sparrisar:
12stSparrisar
2mskOlivolja
0,5stCitron, saften av den
1tsksocker
Salt
Svartpeppar
6stHotdog bröd
  1. Dragonmajonnäs:
  2. Separera äggulorna från vitorna, sätt gulorna i en skål.
  3. Tillsätt dijonsenap och citronsaft, vispa ihop och tillsätt sen oljan i en tunn stråle så att äggulorna och oljan binder sig och tjocknar till en majonnäs.
  4. Finhacka den färska dragonen, tillsätt den och den torkade dragonen.
  5. Smaka av med salt och vitpeppar.
  6. Grillade sparrisar:
  7. Tvätta och skär av ca 6 cm av den nedersta delen på sparrisarna.
  8. Sätt sparrisarna på en tallrik, häll över olivolja, citronsaft, salt, peppar och socker.
  9. Blanda väl.
  10. Grilla på het grill eller i grillpanna.
  11. Färdigställ:
  12. Värm 6 st hotdogbröd, fyll med 2 sparrisar per bröd, en klick av dragonmajonnäsen samt färska salladsskott eller örter.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet.