Kasvisreseptit

Kaalilaatikko punajuurella ja fetalla

Punajuuren ihana väri tuo annokselle ja tarjoiluun ihanaa nautintoa.
(0)
(1487)
Ingredienser
Tulosta
0,5stValkokaali
1stFenkoli
1stIso sipuli
4stValkosipulinkynttä
4stPunajuuria, tuoreita
2mskHunajaa
1krukaTuoretta timjamia
3dlKuohukermaa
50gVoita
Suolaa
Mustapippuria
Öljyä paistamiseen
Pinnalle:
1pktFetajuustoa
Portioner
Kategorier
Maträtt
Huvudrätter
Specialkost
Glutenfri
Äggfri
Säsong
Vardagsmat
Sommar
Skördetid
Svårighetsgrad
Lite krävande
Tillredningstid
Över 60 min
Tillagningssätt
Ugn
Gör så här:
  1. Suikaloi kaikki kasvikset.
  2. Lisää paistinpannulle öljy ja lämmitä pannu keskilämmölle.
  3. Lisää pannulle kaali, fenkoli ja sipulisuikaleet.
  4. Sekoittele ja anna kasvisten pehmetä pannulla rauhassa.
  5. Lisää valkosipulinkynnet, sekoita edelleen.
  6. Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 180 asteeseen.
  7. Kaada kaali-fenkoli-sipuliseos uunivuokaan.
  8. Sekoita kulhossa punajuurisuikaleet, silputtu timjami, hunaja ja mausteet.
  9. Kaada punajuuri-mausteseos kaaliseokseen ja sekoita hyvin.
  10. Mausta vielä halutessani mustapippurilla.
  11. Kaada vuokaan kerma.
  12. Lisää loppu voi kuutioina paistokseen painelemalla ne uppeluksiin eri puolelle vuokaa.
  13. Paista uunin keskitasolla n. 80 min riippuen punajuurisuikaleiden koosta ja kypsymisvauhdista.
  14. Lisää murennettu feta kaalilaatikon päälle ja paista kunnes feta on sulanut.
  15. Tarjoile.
AP
Din kock:Anne PfitznerFölj kocken
Dela
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.