Kikhernekeitto
Kikhernenuudelit on hyvä vaihtoehto klassisille nuudeleille, sitä paitsi todella proteiinirikkaita ja vegaanisia. Hyvä lisä kasvisruokavalioon!

palsternakka | |
porkkana | |
Purjo | |
Kesäkurpitsaa | |
Keltasipuli | |
Närpiön Vihanneksen Suippopaprikaa | |
Vettä | |
Kasvisliemikuutiota | |
Kikhernenuudeleita | |
Korianteria | |
Punainen chili | |
Suolaa ja pippuria |
- Kiehauta vesi liemikuutioiden kera.
- Kuri sillä aikaa porkkana ja palsternakka, leikkaa suikaleiksi.
- Leikkaa myös purjo, sipuli, paprika ja kesäkurpitsa suikaleiksi ja hienonna valkosipuli.
- Laita porkkana, palsternakka, valkosipuli ja sipuli kiehuvaan veteen ja hauduta n 5 min, lisää kikherneet sekä muut vihannekset paitsi korianteri ja chili.
- Keitä vielä 3-4 minuuttia.
- Mausta keitto suolalla ja pippurilla, lisää karkeaksi hakattu korianteri sekä hienonnettu chili valmiiseen keittoon.
- Tarjoile esim. hyvällä vaalealla leivällä.
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.