Kasvisreseptit

Nicecream med hallon och lakrits

Kanske det enklaste sättet att göra en fräsch glass på: Nicecream! Basen i glassen är fryst banan, så har du bananer liggandes som börjar bli mogna, skär i bitar i och sätt i en påse i frysen. Vips så svänger man ihop glassen som går att variera i smak med t ex vitchoklad, mango, apelsin osv.
(0)
(419)
Tulosta
300gBanan, fryst
100gLakrits
150ghallon, inhemska, frysta
Saften av 1/2 citron
  1. Skär banan i bitar, ställ i frysen 3-4 h.
  2. Mixa alltsammans i matberedare, kör länge tills blandningen blir till glasskonsistens.
  3. Servera gärna med halvfrusna hallon och några extra bitar färsk lakrits.
  4. Glassen är ingen glass man kan spara i frysen utan bör ätas direkt.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.