Paneroitua munakoisoa tomaattikastikkeella ja riisillä
Munakoiso on rakenteeltaan lihaisen täyteläinen ja siksi sopiikin hyvin pihveiksi.

Ingredienser
Munakoisopihvit | |
1st | Munakoiso, iso |
1st | Kananmuna |
Vehnäjauhoja | |
100g | Emmentaalia, raastettuna |
Öljyä paistamiseen | |
Tomaattikastike | |
500g | Kotimaisia tomaatteja |
2st | Valkosipulinkynttä |
1st | Keltasipuli |
Oliiviöljyä | |
Yrttejä | |
2dl | Basmatiriisiä |
Portioner
Kategorier
Maträtt | Huvudrätter |
Säsong | Vardagsmat Sommar Skördetid |
Svårighetsgrad | Lite krävande |
Tillredningstid | Mindre än 30 min |
Tillagningssätt | Stekt |
Gör så här:
- Munakoisopihvit
- Leikkaa munakoiso paksuiksi siivuiksi ja paneroi ensin vehnäjauhoilla ja sitten juusto-kananmuna seoksessa.
- Paista pihvit öljyssä että ne saavat hienon värin.
- Tomaattikastike
- Hienonna sipuli ja kuullota kullanvärisiksi, lisää kuutioidut tomaatit.
- Anna kiehua, mausta tomaattikastike suolalla ja valkopippurilla sekä tuoreilla yrteillä.
- Tarjoile keitetyn riisin ja hyvä salaatin kanssa.
Se på flera recept
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.