Pannkaka med rotsaker
Genom att blanda rotsaker i pannkakssmeten får man en fin färg och god smak.

Ingredienser
| 2,5dl | Vetemjöl |
| 1tsk | Salt |
| 5dl | Mjölk |
| 3dl | Ägg |
| 2dl | Palsternacka, riven |
| 1dl | Morot, riven |
Portioner
Kategorier
| Maträtt | Efterrätter Mellanmål Salta bakverk |
| Säsong | Skördetid Sommar Vardagsmat |
| Svårighetsgrad | Enkelt |
| Tillredningstid | 30-60 min |
| Tillagningssätt | Ugn |
Gör så här:
- Värm ugnen till 225 grader.
- Riv rotsakerna på ett fint rivjärn.
- Gör pannkakssmeten och tillsätt de rivna rotsakerna.
- Häll smeten i en ugnsform och grädda i ca 30 min.
- Servera med sylt eller äppelmos.
Nya idéer. Nya smaker. Recepten du inte vill missa.
Upptäck smaker som överraskar - Vegetariska recept och säsongstips som gör matlagningen roligare. Två gånger i månaden, direkt till din inbox.
Se på flera recept
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.






