Kasvisreseptit

Paprikadip

Dipsås som passar såväl med grillade som med rostade grönsaker.
(0)
(294)
Tulosta
3stNärpes Grönsakers spetspaprikor
2stRödlökar, skalade
2stVitlöksklyftor, skalade
1dlOlivolja
3dlVatten
2mskRödvinsvinäger
Salt
Svartpeppar
Socker
  1. Skär paprikorna, rödlöken och vitlöksklyftorna.
  2. Värm upp kastrullen på spisen.
  3. Tillsätt olivolja i kastrullen.
  4. Tillsätt grönsakerna och fräs 1-2 minuter.
  5. Tillsätt vatten och rödvinsvinäger.
  6. Låt sjuda på låg värme tills klara.
  7. Låt vätskan avdunsta nästan helt
  8. Lägg massan i en mixer och blanda till att den är slät.
  9. Krydda med salt, svartpeppar och socker.
  10. Servera med klyftpotatis.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.