Kasvisreseptit

Parsakaalikeitto valkoisilla pavuilla

Parsakaalikeittoa kannattaa tehdä reilu satsi, silloin kun parsakaalilla on satokausi.
(0)
Tulosta
1kplParsakaali (n. 500 g)
1kplKeltasipuli
1Esikeitettyjä valkoisia papuja
2dlKermaa
Kasvislientä
Suolaa
Valkopippuria
  1. Paloittele parsakaali pieniin paloihin, käytä myös kanta.
  2. Leikkaa sipuli pienempiin paloihin.
  3. Keitä parsakaali ja sipuli n. 15 minuuttia kasvisliemessä.
  4. Lisää valkopavut (säästä puolet tarjoiluun).
  5. Aja sauvasekoittimella sileäksi ja lisää kerma, suola ja pippuri. Anna kiehua n. 10 minuuttia.
  6. Lisää loput valkopavuista ja tarjoile välittömästi.
BH
:Björn Helsing
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.