Kasvisreseptit

Persimon-vitchoklad slickepinnar

Ypperlig till sötsuget! Servera en annorlunda efterrätt som passar alla åldrar. Färgglad och även annars trevlig att se på samt mums för munnen.
(0)
Tulosta
4stPersimon
100gVitchoklad
12stGrillstickor
0Nonpareller enligt egen smak
  1. Skiva persimona i 1,5 – 2 cm tjocka puckar.
  2. Lägg grillstickor i persimoskivorna.
  3. Smält vitchoklad i vattenbad.
  4. Gör ränder på persimoskivorna med vitchokladen.
  5. Strö till sist på nonpareller.
  6. Låt stelna i kallt.
  7. Servera.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.