Kasvisreseptit

Persimon-vitchoklad slickepinnar

Ypperlig till sötsuget! Servera en annorlunda efterrätt som passar alla åldrar. Färgglad och även annars trevlig att se på samt mums för munnen.
(0)
(322)
Ingredienser
Tulosta
4stPersimon
100gVitchoklad
12stGrillstickor
0Nonpareller enligt egen smak
Portioner
Kategorier
Maträtt
Efterrätter
Mellanmål
Säsong
Vardagsmat
Fest
Kategori
Recept
Svårighetsgrad
Snabbt och enkelt
Tillredningstid
Mindre än 30 min
Tillagningssätt
Kan göras på förhand
Gör så här:
  1. Skiva persimona i 1,5 – 2 cm tjocka puckar.
  2. Lägg grillstickor i persimoskivorna.
  3. Smält vitchoklad i vattenbad.
  4. Gör ränder på persimoskivorna med vitchokladen.
  5. Strö till sist på nonpareller.
  6. Låt stelna i kallt.
  7. Servera.
Kasvisreseptit.fi
Din kock:Kasvisreseptit.fiFölj kocken
Dela
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.