Persimon-vitchoklad slickepinnar
Ypperlig till sötsuget! Servera en annorlunda efterrätt som passar alla åldrar. Färgglad och även annars trevlig att se på samt mums för munnen.

Ingredienser
4st | Persimon |
100g | Vitchoklad |
12st | Grillstickor |
0 | Nonpareller enligt egen smak |
Portioner
Kategorier
Maträtt | Efterrätter Mellanmål |
Säsong | Vardagsmat Fest |
Kategori | Recept |
Svårighetsgrad | Snabbt och enkelt |
Tillredningstid | Mindre än 30 min |
Tillagningssätt | Kan göras på förhand |
Gör så här:
- Skiva persimona i 1,5 – 2 cm tjocka puckar.
- Lägg grillstickor i persimoskivorna.
- Smält vitchoklad i vattenbad.
- Gör ränder på persimoskivorna med vitchokladen.
- Strö till sist på nonpareller.
- Låt stelna i kallt.
- Servera.
Se på flera recept
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.