Persimon-vitchoklad slickepinnar
Ypperlig till sötsuget! Servera en annorlunda efterrätt som passar alla åldrar. Färgglad och även annars trevlig att se på samt mums för munnen.
4st | Persimon |
100g | Vitchoklad |
12st | Grillstickor |
0 | Nonpareller enligt egen smak |
- Skiva persimona i 1,5 – 2 cm tjocka puckar.
- Lägg grillstickor i persimoskivorna.
- Smält vitchoklad i vattenbad.
- Gör ränder på persimoskivorna med vitchokladen.
- Strö till sist på nonpareller.
- Låt stelna i kallt.
- Servera.
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.