Kasvisreseptit

Pirtelö veriappelsiinilla

Juuri nyt tammi-helmikuussa löydämme Sisilialaisen veriappelsiinin kaupoistamme. Punaisen verenkaltaisen värin se saa kylmistä öistä Sisiliassa, maku on hiukan voimakkaampi kuin tavallisessa appelsiinissa mutta maku on hieno ja makea.
(0)
(241)
Ingredienser
Tulosta
4stVeriappelsiinia
1litraVaniljajäätelöä
2dlMantelimaitoa, makeuttamatonta
1tskKanelia
1krmVaniljajauhetta, aitoa
Portioner
Kategorier
Maträtt
Efterrätter
Drycker
Specialkost
Glutenfri
Laktosfri
Säsong
Vardagsmat
Fest
Svårighetsgrad
Snabbt och enkelt
Tillredningstid
Mindre än 15 min
Gör så här:
  1. Leikkaa veriappelsiinin kuori pois.
  2. Sekoita kaikki tehosekoittimeen.
  3. Tarjoillaan heti korkeista laseista.
JL
Din kock:Jens LindstedtFölj kocken
Dela
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.