Kasvisreseptit

Risnudelwok

Veganmat i långpanna, för hela familjen!
(1)
(751)
Tulosta
250gSparris
100gBroccolini
200gBlomkål
200gMorot
250gPaprika
Salta
Svartpeppar
3mskRapsolja
2mskAsiatisk grönsaksfond
1tskHarissa
150gVermicelli risnudlar
Till servering
Vårlök
Timjam, finhackad
  1. Ställ ugnen på 250 grader.
  2. Tvätta grönsakerna.
  3. Skär sparrisen, broccolinin, moroten och paprikan i stavar, blomkålen i buketter som sedan skärs ner till skivor.
  4. Skär sparrisen, broccolinin, moroten och paprikan i stavar, blomkålen i buketter som sedan skärs ner till skivor.
  5. Rör ihop olja, asiatisk grönsaksfond och harissa i en skål, fördela över grönsakerna på båda plåtarna.
  6. Salta och peppra, rör runt så att kryddblandningen fördelas jämt.
  7. Stek i ugn ca 10-12 minuter varmluftsläge.
  8. Koka under tiden vermicellinudlar i saltat vatten enligt anvisningen på förpackningen.
  9. Varva grönsakerna med ett lager kokta nudlar, sätt resten av grönksakerna ovanpå, strö över ringar av vårlök och finhackad timjan.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(1)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.