Rotsaksbiffar
Dessa rotsaksbiffar kan göras av egna favorit rotsaker eller utnyttja rotsaker som glömts bak i skåpet. Finns enorma möjligheter att variera! Du sparar tid genom att riva med en hushållsmaskin. Rotsaksbiffarna kan serveras med tex kokt korn och gräddfilssås.

Ingredienser
| 4st | Morötter |
| 3st | Polkabetor |
| 1st | Palsternacka |
| 1bit | Kålrot |
| 2st | Ägg |
| Riven ost | |
| Salt | |
| Svartpeppar |
Portioner
Kategorier
| Maträtt | Huvudrätter |
| Specialkost | Glutenfri |
| Säsong | Vardagsmat Fest Sommar Skördetid |
| Svårighetsgrad | Lite krävande |
| Tillredningstid | 30-60 min |
Gör så här:
- Riv rotsakerna fina med hushållsmaskin.
- Blanda ner i rotsakerna även äggen, osten och kryddorna.
- Lägg som högar i stekpannan.
- Tryck på biffarna med en stekspade under stekningen.
- Om biffarna inte vill hålla ihop tillsätt mer riven ost.
Nya idéer. Nya smaker. Recepten du inte vill missa.
Upptäck smaker som överraskar - Vegetariska recept och säsongstips som gör matlagningen roligare. Två gånger i månaden, direkt till din inbox.
Se på flera recept
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.






