Kasvisreseptit

Rotsaksrisotto

Snabb och enkel vardagsmat!
(0)
(409)
Tulosta
2stRovor
2stGullökar
1stRotselleri
2stPalsternacka
200gMascarponeost
100gRiven parmesanost
1krukaBladpersilja, hackad
Olivolja
Salt
Svartpeppar
  1. Värm en stor kastrull.
  2. Skala och hacka löken samt tärna de övriga rotsakerna.
  3. Tillsätt olivolja och lök.
  4. Fräs en stund.
  5. Tillsätt de tärnade rotsakerna.
  6. Fräs ett par minuter.
  7. Tillsätt vatten så att rotsakerna täcks.
  8. Sjud på låg värme till att rotsakerna är klara och vattnet har dunstat.
  9. Tillsätt mascarponeost och riven parmesanost.
  10. Blanda jämt.
  11. Krydda med salt och svartpeppar.
  12. Tillsätt även den hackade bladpersiljan.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.