Kasvisreseptit

Suklaa-vadelmajälkkäri

Pappilan hätävara 2019. Vieraita tulossa tai akuutti jälkiruoanhimo iskee - mikä avuksi? Tämä jälkiruoka syntyy nopeasti muutamasta raaka-aineesta. Kokoa kerroksittain laseihin tai kokoa keksin päälle suupaloiksi. Tästä herkusta saa näyttävää tarjoiltavaa hetkessä.
(0)
(361)
Tulosta
1prkvispautuvaa kaurakermaa
4rklsoijatuorejuustoa (ei pakollinen)
75gmaidotonta tummaa suklaata
0,5dlleivontakaakaojauhetta
100gkeksi/kakkumuruja (tarvittaessa gluteenittomia)
200gVadelmia
suklaata koristeluun
  1. Vispaa kaurakerma ja soijatuorejuusto jämäkäksi vaahdoksi.
  2. Sulata tumma suklaa ja kääntele vaahdon joukkoon. Halutessasi vahvemman maun, sihtaa joukkoon vielä leivontakaakaojauhetta.
  3. Siirrä massa hetkeksi jääkaappiin. Ota tarjoilukulhot esille. Siirrä suklaavaahto pursotinpussiin.
  4. Asettele kulhoihin vuorotellen keksimuruja, suklaavaahtoa sekä vadelmia. Koristele raastetulla suklaalla.
AS
:Aino-Kaisa Sihtola
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.