Suklaa-vadelmajälkkäri
Pappilan hätävara 2019. Vieraita tulossa tai akuutti jälkiruoanhimo iskee - mikä avuksi? Tämä jälkiruoka syntyy nopeasti muutamasta raaka-aineesta. Kokoa kerroksittain laseihin tai kokoa keksin päälle suupaloiksi. Tästä herkusta saa näyttävää tarjoiltavaa hetkessä.

1prk | vispautuvaa kaurakermaa |
4rkl | soijatuorejuustoa (ei pakollinen) |
75g | maidotonta tummaa suklaata |
0,5dl | leivontakaakaojauhetta |
100g | keksi/kakkumuruja (tarvittaessa gluteenittomia) |
200g | Vadelmia |
suklaata koristeluun |
- Vispaa kaurakerma ja soijatuorejuusto jämäkäksi vaahdoksi.
- Sulata tumma suklaa ja kääntele vaahdon joukkoon. Halutessasi vahvemman maun, sihtaa joukkoon vielä leivontakaakaojauhetta.
- Siirrä massa hetkeksi jääkaappiin. Ota tarjoilukulhot esille. Siirrä suklaavaahto pursotinpussiin.
- Asettele kulhoihin vuorotellen keksimuruja, suklaavaahtoa sekä vadelmia. Koristele raastetulla suklaalla.
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.