Tomat och fetacalzone
Den här läckra tomat-feta calzonen är en perfekt kombination av saftiga smaker och fräscha aromer. Denna calzone är särskilt läcker eftersom den är gjord av tortillaplättar, vilket ger den en lätt och krispig konsistens. Varje tugga är fylld med en utsökt kombination av tomat, fetaost, creme fraiche, ruccola och koriander. Denna tomat- och fetacalzone erbjuder en unik smakresa som tillfredsställer både aptiten och smaklökarna.
8st | Tortilla bröd |
200g | Tomatsalsasås |
500g | Närpes Grönsakers Favorino |
300g | Fetaost |
150g | Creme fraiche |
1ask | Rucola |
1kruka | Färsk koriander |
- Lägg ett bakplåtspapper på en ugnsplåt.
- Placera ut tortillaplättarna på plåten.
- Lägg tomat-salsasås på ena sidan av plätten.
- Placera skivad tomat ovanpå såsen.
- Smula fetaost på tomaterna.
- Grädda plättarna i 175 gradig ugn ca 8 minuter.
- Bred ut creme fraiche på fetaosten.
- Lägg rucolakrass och koriander på creme fraichen och vik plättarna till calzonen.
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.