Kasvisreseptit

Ugnskål

Variation till potatis och pasta? Här ett ypperligt exempel på att det går bra att variera på tillbehören och de kan vara till och med lättare att tillverka än skalning av potatis.
(3)
(1997)
Tulosta
500gRödkål
500gVitkål
100gMisopasta
2rklSalt
2rklSocker
2rklRypsolja
  1. Lägg ugnen på 160 grader.
  2. Skär klyftor av kålarna.
  3. Ta bort eventuell stjälk.
  4. Smör en avlång form med olja.
  5. Placera kålarna i formen.
  6. Strö på salt och socker.
  7. Massera ännu in misopasta på ytan.
  8. Grädda kålarna i ugn 30-40 minuter, till att kålen mjuknat.
  9. Dekorera om så önskar med färska örter.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(3)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.