Kasvisreseptit

Vaniljainen omenasose sitruunaruoholla

Suositellaan pakastettavaksi, koska säilyvyys ei ole hyvä jos säilyttää jääkaapissa.
(0)
(89)
Tulosta
1kgOmenaa
2kplVaniljatankoa
1kplTuore sitruunaruohoa
1dlSokeria
2dlVettä
1tlKanelijauhetta
  1. Pese omenat ja poista siemenkota. Laita kaikki kattilaan.
  2. Leikkaa vaniljatangot puoliksi, kaavi siemenet talteen ja laita kattilaan muitten ainesten kanssa.
  3. Leikkaa sitruunaruoho pieniksi paloiksi, lisää myös ne kattilaan.
  4. Keitä kovalla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia. Pienennä lämpöä ja poista kansi, keitä vielä 10 minuuttia miedolla lämmöllä.
  5. Poista vaniljatangot ja citruunaruohopalat kattilasta. Käytä sauvasekoitinta, aja sileäksi.
  6. Hillo sisältää todella vähän sokeria ja siksi sillä on rajallinen säilyvyysaika. Siksi suosittelemme että pakastatte suurimman osan määrästä. Ja kannattaa pakastaa pieninä annoksina.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.