Vårrullar i rispapper
Avnjut de spröda vårrullarna som sådana med dip eller med andra snackbitar. Eller servera som en måltid med tex ris.

Ingredienser
| 12st | Rispapper |
| 5st | Morot |
| 6dl | Kinakål |
| 50g | Baby spenat |
| 2tsk | Salt |
| Rypsolja till fritering |
Portioner
Gör så här:
- Värm en stor stekpanna.
- Stek de skalade och strimlade morötterna, den strimlade kinakålen och baby spenaten i pannan några minuter.
- Krydda med salt och låt svalna.
- Lägg kranvarmt vatten i ett icke djupt kärl.
- Doppa rispaprena i det varma vattnet och lyft på skärbräda el annat underlag.
- Lägg av fyllningen på rispappret.
- Rulla till en stång.
- Värm friteringsoljan till 160-170 grader.
- Stek rullarna knapriga i oljan.
- Servera med sweet-chilisås.
Nya idéer. Nya smaker. Recepten du inte vill missa.
Upptäck smaker som överraskar - Vegetariska recept och säsongstips som gör matlagningen roligare. Två gånger i månaden, direkt till din inbox.
Se på flera recept
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.







