Kasvisreseptit

Vegaaninen kasvis-bolognese

Lyhyt aktiivinen valmistusaika, muunneltavuus ja "tuttu turvallinen ulkonäkö" tekevät tästä joka perheen unelmaruoan. Voit lisätä potkua esim. chilillä. Saat annoksesta gluteenittoman vaihtamalla kauramurujauhiksen esim 1dl soijarouheeseen ja käyttämällä lisukkeena gluteenittomia spagetteja
(0)
Tulosta
2Porkkanaa (isoa)
0,5Kesäkurpitsaa
1omena
1Juuripersilja
1Valkosipulinkynsi
1Sipuli
2PrkTomaattimurskaa
1PktKauramurujauhista tai muuta kasvisproteiililähdettä
1DlVettä
3RklOliiviöljyä
Mustapippuria
0,5TlKookossokeria
Merisuolaa
1PktSpagettia
  1. Pilko sipuli ja valkosipuli, raasta loput kasvikset.
  2. Mittaa oliiviöljy kattilaan, lisää kasvikset ja ruskista 5-6 min.
  3. Lisää tomaattimurska, kauramurujauhis, vesi ja mausteet. Sekoita.
  4. Kiehauta. Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä 20-25min. Sekoita välillä.
  5. Keitä spagetit paketin ohjeella
  6. Tarjoile avokadon, kirsikkatomaattien kanssa. Viimeistele tuoreilla yrteillä, kokeile esim. basilikkaa, minttua tai persiljaa.
KH
:Kaie Hakonen
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.