Vegetaarinen kasvispytti paistetulla kananmunalla
Pyttipannu on oikea klassikko, se on oikea jääkaapintyhjennysruoka ja sopii mainiostu myös satokaudelle.

Ingredienser
| 1kg | Keitettyä perunaa |
| 500g | Keitettyä porkkanaa |
| 500g | Keitettyä naurista |
| 200g | Keltasipulia |
| 200g | Keitettyä palsternakkaa |
| 10st | Kananmunaa |
| Persiljaa | |
| Suolaa | |
| Valkopippuria | |
| Voita paistamiseen |
Portioner
Kategorier
| Maträtt | Huvudrätter |
| Specialkost | Glutenfri Laktosfri Mjölkfri |
| Säsong | Vardagsmat Sommar Skördetid |
| Svårighetsgrad | Enkelt |
| Tillredningstid | Mindre än 30 min |
| Tillagningssätt | Stekt |
Gör så här:
- Kuutioi keitetyt vihannekset ja peruna ja hienonna sipuli.
- Paista kaikki voissa ja hienonnetussa persiljassa.
- Mausta suolalla ja valkopippurilla.
- Tarjoile paistetun kananmunan kanssa.
Nya idéer. Nya smaker. Recepten du inte vill missa.
Upptäck smaker som överraskar - Vegetariska recept och säsongstips som gör matlagningen roligare. Två gånger i månaden, direkt till din inbox.
Se på flera recept
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.






