Kasvisreseptit

Vegetarisk gulasch

En mustig, ungersk soppa med paprika och tomat.
(0)
Tulosta
2mskValfri olja
1stGul lök
4stPotatisar
1stNärpes Grönsakers Duo paprika
3stNärpes Grönsakers tomater
5dlVatten
500gKrossade tomater
280gFörkokta vita bönor
2stGrönsaksbuljongtärning
2tskSalt
1tskKummin
0,5tskSvartpeppar
  1. Skala och hacka lök.
  2. Skölj potatis, paprika och tomat och skär i bitar.
  3. Lägg i en gryta eller stor kastrull med olja och fräs i några minter.
  4. Häll över krossade tomater och vatten och rör ner vita bönor, buljongtärningar och kryddor.
  5. Rör om och låt koka i ca 20 minuter.
  6. Låt svalna en aning innan servering, ät gärna med en klick gräddfil eller creme fraiche.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.