Kasvisreseptit

Vihanneskeitto

Keittoa kannattaa tehdä reilu satsi, koska tämä säilyy hyvin jääkaapissa tai pakkasessa. Käytä satokausituotteita.
(1)
(5413)
Tulosta
800gPerunaa
300gPorkkanaa
300gNaurista
300gPalsternakkaa
100gKeltasipulia
100gPurjoa
Persiljaa
Tilliä
Maustepippuria
Suolaa
Valkopippuria
Kasvislientä
Vettä
  1. Kuori ja kuutioi peruna ja juurekset.
  2. Kuori ja hienonna sipuli ja suikaloi purjo.
  3. Laita juurekset, perunat, sipuli ja purjo kattilaan kasvisliemen ja maustepippurin kanssa.
  4. Kiehauta ja anna kiehua niin kauan että perunat pehmenevät.
  5. Lisää hienonnetut yrtit.
  6. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
  7. Anna keiton seistä hetken vetäytymässä ennen tarjoilua.
BH
:Björn Helsing
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(1)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.