Kasvisreseptit

Vitlöksnudlar

Variera grönsakerna efter tycke och smak!
(0)
(889)
Ingredienser
Tulosta
0,5Liten Fenkol
0,5Liten Sparris
1knyteFullkornsnudlar eller Nudlar enligt smak.
Sås
1Vitlöksklyftor
3mskOlja
2tskSesamolja
2mskSoja
1Lime pressad
Broccoli
Portioner
Kategorier
Maträtt
Huvudrätter
Pasta
Specialkost
Laktosfri
Mjölkfri
Säsong
Skördetid
Sommar
Vardagsmat
Svårighetsgrad
Snabbt och enkelt
Tillredningstid
Mindre än 30 min
Tillagningssätt
Kokat
Stekt
Gör så här:
  1. Skär grönsakerna i passligt små bitar.
  2. Koka nudlarna enligt förpackningens anvisningar
  3. Tillred såsen genom att blanda alla ingredienser i en skål och rör om. Sesamolja och limesaft enligt smak.
  4. Värm stekpannan, tillsätt olja och grönsakerna.
  5. Häll över såsen och blanda grönsakerna väl, stek några minuter, dock med försiktighet så att inte sparrisen mister sin krispighet.
  6. Häll av nudlarna och sätt dem i stekpannan med grönsakerna. Blanda
  7. Krydda om det behövs.
  8. Servera. Mal lite svartpeppar över portionen och häll over lite limesaft vid behov.
AP
Din kock:Anne PfitznerFölj kocken
Dela
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.