Kasvisreseptit

Aubergine-potatisplåt

Saknar du variation till tillbehören? Är du redan bekant med aubergine i matklagning? Om inte så är det tid att prova. Denna rätt kan du göra som tillägg eller bjuda på som tilltugg.
(0)
(260)
Tulosta
2stNärpes Grönsakers aubergine
2stNärpes Grönsakers San Marzano
8stFast potatis
200gFärsk grön sparris
2mskOlivolja
2tskSalt
1tskGrovmalen svartpeppar
1krukaFärsk blad timjan
  1. Ta fram en ugnsplåt och förse den med plåtpapper.
  2. Placera skivad potatis, skivad aubergine och tomatskivorna på plåten.
  3. Skär av 3cm av sparrisen, skär resten och placera på plåten.
  4. Ringla olivolja och strö salt samt grovmalen svartpeppar på grönsakerna.
  5. Massera in smakerna.
  6. Grädda i 20 minuter i 200 gradig ugn till att grönsakerna är mjuka.
  7. Riv på färsk bladtimjan.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.