Kasvisreseptit

Gröna bönbiffar

Den ljuvliga gröna färgen gör att rätten är både en fröjd för ögat och för munnen.
(0)
(521)
Tulosta
250gGröna bönor, frysta
4kvistarBladpersilja
40gSurskorpor, hackade
2stVitlöksklyftor
0,5dlSkorpsmulor
10stBasilikablad
1stÄgg
Salt
Svartpeppar
Till servering:
Sesamolja
  1. Tina de gröna bönorna snabbt i varmt vatten, krama vätska ur dem.
  2. Sätt bönorna i en kutter/mixer tillsammans med bladpersilja, basilika, pressad vitlök, skorpsmulor, surskorpor, ägg och kryddor.
  3. Kör allt i mixern tills du har en rätt grovt gryning massa.
  4. Forma massan till fasta, ca 5cm runda bullar, platta ut till jämnstora biffar.
  5. Stek i smör eller olja tills du får en fin stekyta.
  6. Ringla gärna över lite sesamolja vid servering.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.