Avokadofyllda ägg
Ägghalvor med ny smakupplevelse!

Ingredienser
8st | Ägg |
2st | Avokado |
100g | Crème Fraiche |
1tsk | Salt |
1tsk | Socker |
3cm | Närpes Grönsakers röd chili |
1kruka | Hackad gräslök |
Svartpeppar från kvarn |
Portioner
Kategorier
Maträtt | Tillbehör Förrätter Plockmat |
Specialkost | Glutenfri Laktosfri |
Säsong | Vardagsmat Halloween Jul Fest Sommar Skördetid Valborg |
Svårighetsgrad | Snabbt och enkelt |
Tillredningstid | Mindre än 30 min |
Tillagningssätt | Kokat Blandat Kan göras på förhand |
Gör så här:
- Koka äggen hårda.
- Dela äggen.
- Ta ur gulan och lägg åt sidan.
- Placera vitorna på ett serveringsfat.
- Dela avokadorna, ta bort stenen och gräv ur fruktköttet i en skål.
- Tillsätt creme fraiche, salt, socker och svartpeppar i skålen.
- Blanda jämt med en visp.
- Blanda, försiktigt med en sked, i hälften av gulorna och den hackade röda chilin.
- Fyll äggvitshalvorna med avokadopastan.
- Dekorera med gräslök och det sista av äggulorna.
Se på flera recept
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.