Kasvisreseptit

Bataatti-fetakasvispihvit

Suolainen feta ja makea bataatti ovat kyllä pettämätön yhdistelmä ja massasta saa tehtyä aikamoisen määrän kasvispihvejä. Mitä pienempiä, sitä helpompia paistaa ja pysyvät paremmin koossa. Oikeastaan parempi tehdä pihvimassa edellisiltana jääkaappiin mehevöitymään ja paistaa satsi seuraavana päivänä
(0)
(825)
Ingredienser
Tulosta
1kgbataattia
1stmuna
100-150gfetajuustoa
suolaa ja mustapippuria
yrttejä esim. korianteria
Portioner
Kategorier
Maträtt
Huvudrätter
Specialkost
Glutenfri
Säsong
Vardagsmat
Svårighetsgrad
Enkelt
Tillredningstid
Över 60 min
Tillagningssätt
Stekt
Ugn
Gör så här:
  1. Kääri bataatit folioon ja kypsennä 225-230 asteisessa uunissa n. 1 tunnin ajan kunnes kypsiä. 
  2. Jäähdytä, leikkaa bataatit kahtia ja kaavi "sisus" erilliseen kulhoon.
  3. Käytä survinta apuna ja hienonna massa, lisää kananmuna ja murusteltu feta.
  4. Mausta ja anna levätä jääkaapissa.
  5. Pyörittele massasta kostutetuin käsin pullia tai pihvejä, paista uunissa 220-asteessa n. 15 minuuttia tai paistinpannulla kaunis pinta ja laita uuniin vielä kymmeneksi minuutiksi.
HP
Din kock:Heli-Hannele PehkonenFölj kocken
Dela
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.