Kasvisreseptit

Stekt grönsaksris

Stekt grönsaksris, till det går det att använda riset som lämnat över eller koka mer/nytt. Att utnyttja mat som lämnat över från föregående dag till en ny rätt sparar så väl pengar som minskar på matsvinnet.
(0)
(1073)
Tulosta
800gKokt ris
Rypsolja till stekning
2mskSoijakastike
1kplBroccoli
2kplLök
2stNärpes Grönsakers spetspaprika
1krukaFärsk koriander
  1. Värm en stekpanna.
  2. Tillsätt olja och ris i pannan.
  3. Stek lite färg i riset.
  4. Tillsätt sojasås.
  5. Flytta det stekta riset i en serverinsskål.
  6. Värm stekpannan igen.
  7. Tillsätt olja och grönsaker.
  8. Stek några minuter.
  9. Salta grönsakerna.
  10. Blanda grönsakerna i riset.
  11. Servera med färsk koriander.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.