Kasvisreseptit

Blodapelsinsylt

Fräsch så väl till färg som smak!
(0)
(368)
Tulosta
6stBlodapelsiner
1dlVatten
2dlSyltsocker
1stVaniljstång
  1. Skala blodapelsinerna med en kniv.
  2. Skär loss filéerna.
  3. Lägg vatten och socker i en kastrull.
  4. Pressa saften i kastrullen ur det som är kvar i skalen.
  5. Skär upp vaniljstången och skrapa ur kärnorna och lägg i kastrullen tillsammans med stången.
  6. Koka på låg värme till sylt.
  7. Tillsätt blodapelsinfiléerna.
  8. Lägg i burk och låt ligga några dagar så att smaken kommer till sin rätta.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.