Kasvisreseptit

Crema Catalana

En underbar efterrätt!
(0)
Tulosta
5dlVispgrädde
2dlHelmjölk
2dlSocker
2stApelsiner
3stKanelstänger
3mskMaizena
4stÄggulor
Rörsocker
  1. Mät upp grädde, socker, kanelstänger och 1 dl mjölk i en kastrull.
  2. Blanda i en annan burk 1 dl mjölk och maizena.
  3. Riv ner apelsinskal i kastrullen.
  4. Koka upp blandningen och tillsätt som ett tunt band mjölk-maizena blandningen.
  5. Koka en stund, rör om hela tiden.
  6. Ta kastrullen till sidan och tillsätt äggulorna en i taget medan du rör om hela tiden.
  7. Låt svalna.
  8. Lägg puddingen i skålar.
  9.  Strö på rörsocker.
  10. Karamelisera rörsockret med en gasbrännare.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet.