Ettrig gurksallad

Ingredienser
| 1st | Närpes Grönsakers gurka |
| 0dl | Olja |
| 1dl | Vitvinsvinäger |
| 1dl | Koriander, färsk |
| 1dl | Senapsfrön |
| 1tsk | Socker |
| 1tsk | Salt |
| 1tsk | Svartpeppar |
Portioner
Kategorier
| Maträtt | Tillbehör Sallader |
| Specialkost | Glutenfri Äggfri Laktosfri Mjölkfri |
| Säsong | Vardagsmat Sommar Skördetid |
| Svårighetsgrad | Snabbt och enkelt |
| Tillredningstid | Mindre än 15 min |
| Tillagningssätt | Inläggningar |
Gör så här:
- Tärna gurkan.
- Hacka koriandern.
- Ta en ren glasburk och fyll med vinäger, olja, kryddor, senapsfrön och koriander.
- Lägg i gurktärningarna.
- Rör om ordentligt och låt dra i kylen i minst en timme.
Nya idéer. Nya smaker. Recepten du inte vill missa.
Upptäck smaker som överraskar - Vegetariska recept och säsongstips som gör matlagningen roligare. Två gånger i månaden, direkt till din inbox.
Se på flera recept
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.






