Färskgröt på råg och kokos
Gör morgongröten eller mellanmålet klart kvällen innan. Snabbt och lätt, sköter i stort sätt sig själv! Använd bär i egen smak och med dem får du även variation för dina smaklökar.

Ingredienser
| 5dl | Rågflingor |
| 5dl | Kokosmjölk |
| 1dl | Kokosspån |
| 2msk | Honung |
| 1dl | Lingon |
Portioner
Kategorier
| Maträtt | Mellanmål Efterrätter |
| Specialkost | Mjölkfri Äggfri Laktosfri |
| Kategori | Recept |
| Svårighetsgrad | Enkelt |
| Tillredningstid | Över 60 min |
| Tillagningssätt | Blandat Kan göras på förhand |
Gör så här:
- Blanda rågflingor, honung och kokosmjölk i en skål.
- Lägg skålen i kallt åtminstone en timme.
- Går även bra att laga färsgröt och låta den vara i kallt över natten och avnjuta den på morgonen.
- Serveringen: fördela på tallrikar och strö på kokosspån och lingon.
Nya idéer. Nya smaker. Recepten du inte vill missa.
Upptäck smaker som överraskar - Vegetariska recept och säsongstips som gör matlagningen roligare. Två gånger i månaden, direkt till din inbox.
Se på flera recept
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.







