Kasvisreseptit

Farfallette

Pastan går hem hos alla åldrar och då den går att lägga ihop och lägga i ugnen så är middagen klar i ett nafs. Farfallette görs på farfalle pasta som fått sitt namn utgående ifrån sitt utseende från det italienska ordet för fjäril.
(0)
(702)
Tulosta
500gFarfalle pasta
1askNärpes Grönsakers favorino tomat
2stRödlök
400gTomatkross, vitlök
400gTomatkross, basilika
400gRiven emmentalost
Olivolja till formen
1krukaFärsk persilja
  1. Lägg ugnen på 160 grader.
  2. Smörj en högkantig form med olivolja.
  3. Blanda tomatkross och farfalle i en skål.
  4. Börja med att lägga ihop Farfallette med att lägga farfalle och tomatkrossblandning på botten.
  5. Tillsätt ett lager med tomat- och rödlöksskivor.
  6. Strö på riven ost.
  7. Upprepa tre fyra gånger och lämna ett lager med riven ost högst upp.
  8. Grädda i ugn 45-60 minuter.
  9. Tills klart.
  10. Dekorera med färsk persilja.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.