Kasvisreseptit

Fyllda paprikor med indiska smaker

Serverapaprikorna med curry-såsen och valfri sallad.
(0)
Tulosta
1,5dlOkokt quinoa
2mskOlivolja
1stGul lök
1tskSalt
1,5tskSpiskummin
2tskGaram Masala
1tskGurkmeja
1tskChili
0,5tskSvartpeppar
50gGrönkål
1askNärpes Grönsakers Röda Pärltomater
2stNärpes Grönsakers röd paprika
2dlPlanti soja cooking fraiche
1tskCurry
0,5tskÖrtsalt
  1. Värm ugnen till 175°.
  2. Koka quinoan enligt anvisningarna på förpackningen.
  3. Skala och hacka lök, fräs i en stekpanna med olja.
  4. Lägg till alla kryddor och rör om några minuter.
  5. Riv grönkålen i bitar, använd inte den hårda stjälken.
  6. Lägg i stekpannan och låt mjukna en aning.
  7. Halvera tomaterna.
  8. Lägg slutligen till tomatbitarna och den kokta quinoan i stekpannan och blanda väl.
  9. Smaka och tillsätt mera kryddor enligt smak.
  10. Halvera paprikorna och ta bort fröna och de vitakanterna inuti
  11. Fördela fyllningen i halvorna.
  12. Placera i en ugnsform och rosta i ugnen 20 minuter.
  13. Rör under tiden ihop Planti sojacooking fraîche(du kan även välja en annan bas) med curry och örtsalt.
  14. Serverapaprikorna med curry-såsen och valfri sallad.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet.