Gratinerade majskolvar
Lite mexikansk hetta fredagskvällen till ära!

Ingredienser
| 50g | Tomatpuré |
| 1tsk | Harissa |
| 10droppar | Chipotle Tabasco |
| 1msk | Honung |
| Salt, svartpeppar | |
| 4st | Majskolvar, kokta |
| 50g | Parmesanost |
| 100g | Tortillachips |
Portioner
Gör så här:
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Rör ihop tomatpure, harissa, tabasco och honung.
- Salta och peppra.
- Pensla majskolvarna med tomatblandningen.
- Riv parmesanost och krossa tortillachipsen, blanda väl.
- Rulla majskolvarna i ost- och chipspulvret.
Nya idéer. Nya smaker. Recepten du inte vill missa.
Upptäck smaker som överraskar - Vegetariska recept och säsongstips som gör matlagningen roligare. Två gånger i månaden, direkt till din inbox.
Se på flera recept
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.






