Kasvisreseptit

Grönsaksskav

Vid behov av lätt vardagsmat prova denna rätt! Variation till rätten fås med tillbehör enligt egen smak.
(0)
(577)
Tulosta
50gSmör
300gNaturell Vöner
4stGullökar
3stLagerblad
3stKryddpeppar
1lVatten
2tskSalt
  1. Värm en stor kastrull.
  2. Lägg smör, strimlad lök och Vöner i kastrullen.
  3. Vöner är en växtbaserad köttersättning gjord på veteprotein.
  4. Bryn en minut.
  5. Tillsätt resten av ingredienserna.
  6. Sjud på låg värme i 30 minuter.
  7. Smaka av och servera med potatismos.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.