Grönsaksskav
Vid behov av lätt vardagsmat prova denna rätt! Variation till rätten fås med tillbehör enligt egen smak.
50g | Smör |
300g | Naturell Vöner |
4st | Gullökar |
3st | Lagerblad |
3st | Kryddpeppar |
1l | Vatten |
2tsk | Salt |
- Värm en stor kastrull.
- Lägg smör, strimlad lök och Vöner i kastrullen.
- Vöner är en växtbaserad köttersättning gjord på veteprotein.
- Bryn en minut.
- Tillsätt resten av ingredienserna.
- Sjud på låg värme i 30 minuter.
- Smaka av och servera med potatismos.
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.