Kasvisreseptit

Grön tofucurry

Bra med grönsaker och massor med smaker!
(0)
Tulosta
180gTärnad tofu
1burkMajs (liten burk)
0,5stZucchini
1stGrön paprika
150gGröna bönor, frysta
100gSpenat (fryst)
3-4dlHavregrädde eller kokosmjölk
1tskTorkad koriander
1mskFisksås
1tskMörkt rörsocker
1mskRiven ingefära
2dlGrönsaksbuljong
1stLime, skal och saft
Spiskummin, salt, peppar och chili
  1. Stek den tärnade tofun en stund i panna så att den får lite färg.
  2. Tillsätt de skurna zucchini och paprikabitarna.
  3. Blanda även i gröna bönor, spenat och majs.
  4. Stek tills zucchinin och paprikan mjuknat lite.
  5. Krydda med koriander, fisksås, socker, ingefära och lime.
  6. Häll i grönsaksbuljongen och havregrädden.
  7. Låt den sjuda ca 15 minuter.
  8. Smaka av och tillsätt vid behov kryddor enligt egen smak.
  9. Servera med ris.
ES
:Emppi Salonen
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet.