Grönkålschips
Chips | |
300g | Grönkål |
2msk | Olivolja |
1msk | Flingsalt |
Servering | |
Majonäs eller creme fraiche | |
Parmesanostflarn | |
Finhackad Chili |
- Chips
- Dra grönkålen i mindre bitar, släng stammen.
- Sätt grönkål, olivolja och flingsalt i en skål, blanda allt med händerna.
- Sätt på 2 ugnsplåtar med bakplåtspapper.
- Torka i ugn 7-10 minuter på 200 grader.
- Servering
- Lägg upp alla chipsen på ett stort fat, toppa med parmesan, majonnäs/creme fraiche och finhackad chili.
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.