Gurkmeja-zucchinipasta
Servera med färska basilikablad och rivenparmesanost.

Ingredienser
| 2st | Zucchini |
| 0,5dl | Rypsolja |
| 1msk | Gurkmeja |
| 300g | Tagliatelle pasta |
| 2dl | Matgrädde |
| 2st | Vitlöksklyftor hackade |
| 1st | Gul lök hackad |
| 2tsk | Salt |
| 1krm | Svartpeppar |
| Färsk basilika | |
| Riven parmesanost |
Portioner
Gör så här:
- Koka upp pastan, enligt instruktionerna på förpackningen.
- Låt stekpannan bli varm.
- Sätt olja och gurkmejan i pannan.
- Fräs en stund.
- Tillsätt skivad zucchini och hackad lök.
- Fräs igen ett par minuter.
- Tillsätt grädden och blanda.
- Krydda med salt och svartpeppar.
- Häll av pastan då den är klar.
- Servera med färska basilikablad och rivenparmesanost.
Nya idéer. Nya smaker. Recepten du inte vill missa.
Upptäck smaker som överraskar - Vegetariska recept och säsongstips som gör matlagningen roligare. Två gånger i månaden, direkt till din inbox.
Se på flera recept
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.







