Kasvisreseptit

Gurkrullar

Grönt är skönt! Fräsch och hemgjord plockmat som passar utmärkt att starta helgen med!
(0)
(625)
Ingredienser
Tulosta
100gPinjenötter
1krukaBasilika
100gVårlök
1,5dlOlivolja
50gParmesan
0,5tskSalt
2påsar Mozzarella
2stNärpes Grönsakers Gurkor
Portioner
Kategorier
Maträtt
Tillbehör
Specialkost
Glutenfri
Äggfri
Laktosfri
Säsong
Fest
Sommar
Valborg
Svårighetsgrad
Enkelt
Tillredningstid
Mindre än 30 min
Tillagningssätt
Mixat
Stekt
Kan göras på förhand
Gör så här:
  1. Rosta pinjenötterna i en het stekpanna, låt svalna.
  2. Sätt ¾ av pinjenötterna i en matberedare tillsammans med nyklippt basilika, finskuren vårlök, olivolja, parmesanost och salt.
  3. Kör till en grynig massa.
  4. Skär av båda spetsarna på gurkorna, hyvla med t.ex en osthyvel långa skivor.
  5. Placera ut gurkskivorna på t.ex bakplåtspapper, fördela pesto på varje skiva.
  6. Skär mozzarellan i stavar, 16 bitar.
  7. Rulla ihop gurkskivorna runt en mozzarellastav tillsammans med peston.
  8. Servera med de återstående pinjenötterna, lite flingsalt och en klick extra pesto ovanpå varje rulle.
JL
Din kock:Jens LindstedtFölj kocken
Dela
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.