Halloumihamburgare
Burgare smakar åt såväl yngre och äldre! Grilla el stek.
![](https://images.ctfassets.net/4l94cdu8i7xu/59axfbiDk3IlgIMd4XNMHv/56ad990f555dcfe215dbc25a65b625a9/Narpio_03_2022-07.jpg?w=1400&h=800&q=75&fit=fill)
400g | Halloumiost |
4kpl | Hamburgarsemlor |
1kpl | Rödlök |
60g | Majonnäs |
1kpl | Röd chili |
60g | Ketchup |
4kpl | Favorino tomat |
8kpl | Krispigt salladsblad |
0,5dl | Rypsolja till stekning |
- Lägg hamburgarsemlorna i 100 gradig ugn.
- Värm stekpannan.
- Skiva halloumiosten i 4 delar.
- Stek halloumiskivorna gyllenbruna i rypsolja på båda sidorna.
- Lägg hamburgarsemlorna på ett serveringsfat.
- Lyft av locken och bygg ihop.
- Lägg majonnäs och ketchup på botten.
- Tillsätt sedan chiliskivorna och salladsbladen.
- Som följande tomatskivorna och rödlöken.
- Sedan halloumiskivorna och till sist locket.
- Servera.
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.